top of page
Zoeken
  • Kris Van Nuffel

De website in een nieuw jasje

Bijgewerkt op: 19 sep. 2019

De oude Handflight website dateert van de beginperiode en behandelde ondermeer de diverse projecten waarin vliegtuigen werden aangepast met EASA approved hand controls. Dat is ondertussen al lang geschiedenis en deze vliegtuigen worden enthousiast gebruikt door andersvalide piloten.


In mei 2019 wordt het Belgian Handflight 10 jaar jong en als stichter van het fonds dank ik de bestuurders van het fonds en de Koning Boudewijnstichting voor de vele mooie momenten en prachtige initiatieven tot nog toe. Als webmaster heb ik de laatste jaren niet veel aan de site veranderd en het werd stilaan dringend tijd om een en ander up te daten en samen met het Bestuur na te denken over de doelstellingen van het fonds in de volgende 10 jaar ;-) Deze zullen zich vooral richten op fundraising, het uitreiken van beurzen, en het organiseren van kennismakingsevents.


Maar daarover later meer. Laat ons het voor nu even houden op een nieuw fris jasje voor de site en daar hoort voortaan zoals je ziet ook een blogpagina bij waarop we je beter en sneller kunnen informeren van wat er zoal reilt en zeilt in het Belgian Handflight Fund. Het logo werd wat verfrist en ja de rolstoel is verdwenen, in vlucht hebben wij die immers niet nodig ;-) Onder het logo tref je nu ook onze nieuwe slogan, bedacht door onze voorzitter, Koen Vandersarren: "From wheelchair to pilot seat". Want daar gaat het hem immers om, in ons fonds.


60 weergaven1 opmerking

1 則留言


swolfs.i
2019年3月13日

Kris, proficiat! Het ziet er allemaal heel uitnodigend uit en geeft echt zin om om te vliegen. Doelstelling is mooi behaald!

按讚
bottom of page