top of page

DONEER

Maak mee het verschil. Een storting van meer dan 40€ wordt door de KBS beantwoord met een dankbrief en een fiscaal attest waardoor u 45% van uw gift recupereert.

Wie het  Belgian Handflight  Fund wil steunen kan dat sinds 2021 ook sneller en makkelijker via onze online donatiepagina op de KBS website. Klik op de knop hieronder en probeer het eens uit. Hartelijke dank bij voorbaat voor uw steun!

 

De Koning Boudewijnstichting stuurt donors die ons steunen met een schenking van 40€ of meer een dankbief, gevolgd door een fiscaal attest in de maand februari van het daaropvolgende jaar. Op die manier kan u als donor tot 45% van uw gift recupereren wanneer u uw gift vermeld onder de rubriek "schenkingen aan goede doelen" en het ontvangen fiscaal attest toevoegt aan uw aangifte. 
 

 

Anderzijds dienen de bedrijven die ons willen steunen er wel rekening mee te houden dat de Koning Boudewijnstichting deze fiscale attesten alleen maar mag uitschrijven indien het effectief gaat over een onbaatzuchtige donatie aan een “goed doel” waarmee de samenleving verbeterd kan worden. Publicitaire sponsoring vanuit de bedrijfswereld hoort hierdoor dus niet tot de mogelijkheid. 

bottom of page